Vergaderarrangement in Spijkenisse

vergaderarrangementOf het nu gaat om een vergadering, een cursus of een bedrijfspresentatie; de locatie kan ze maken of breken. Dat is de reden dat tal van bedrijven uit Spijkenisse kiezen voor Hoppe Schiedam. Wij hebben alles in huis om uw vergadering tot een succes te maken. De vergaderarrangementen zijn speciaal ingericht voor uw gezelschap.

Combineren is mogelijk

Combineer uw vergadering met een ontspannen activiteit. Ook een uitgebreid of juist een eenvoudig diner behoren tot de mogelijkheden, evenals een uitgebreid buffet. Brainstormsessies en vergaderingen die bij Hoppe Schiedam georganiseerd worden leiden veelal tot inspiratie, creativiteit en innovatie. De entourage word een hulpmiddel om uw boodschap over te brengen of effectief te vergaderen.

Vergaderarrangement

Om uw vergadering soepel, professioneel en in de juiste ambiance te laten verlopen heeft Hoppe Schiedam een vergaderarrangement samengesteld voor gasten uit Spijkenisse. Voor een vaste prijs per persoon is uw hele dag verzorgd.

Meer weten over de mogelijkheden?

Hoppe Schiedam biedt u uitgebreide mogelijkheden voor uw vergadering of presentatie. Natuurlijk kunnen de details van elke bijeenkomst geheel naar eigen wens worden ingericht. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst! Bent u geïnteresseerd in één van onze bijzondere vergaderarrangementen in de buurt van Spijkenisse? Neem dan contact met ons op! U kunt ook bellen met 010 273 33 33