Behalve de prachtige locatie heeft Hoppe ook op culinair gebied alles te bieden. Fingerfood van Sushi, “Canapé de Escalivada”, Cornetto met tonijn en wasabi-ijs tot Rotterdamsche bitterbal zijn voorbeelden van de gewaagde én traditionele hapjes die onze brigade vers uit eigen keuken bereiden als begeleiding van een feest of receptie.

Voor ontbijt, lunch en diner kan eindeloos worden gevarieerd uit onze suggesties, maar ook naar wens worden samengesteld in combinaties van warme en koude gerechten. Zowel maaltijdvullende als begeleidende hapjes, in de vorm van buffet of uitgeserveerd aan tafel.

Als het even anders moet, zijn er ook onze populaire “walking dinners”! U en uw gasten worden naar behoefte voorzien van de mooiste gevarieerde en soms gewaagde kleine gerechtjes, die samen maaltijdvullend kunnen zijn of als snack worden geserveerd.

Buffetten maken wij in alle denkbare stijlen zoals: Indisch, Mediterraans, Italiaans, Spaans, Hollands en Frans. Alle buffetten kunnen eventueel worden gecombineerd met een voorgerecht, tussengerecht of nagerecht; in buffetvorm of uitgeserveerd.