Doordat we in de loop der jaren al honderden bruiloften hebben georganiseerd en begeleid, zullen wij vooral tijdens uw eerste bezoek aan Hoppe vele ideeën aandragen en proberen mee te denken met de invulling van de huwelijksdag. Sommige aankomend bruidsparen vinden het prettig vele zaken zelf te regelen. Hoppe kan indien gewenst ook de gehele organisatie op zich nemen en uw dag van A tot Z tot in de puntjes regelen. Ook hebben wij een groot aantal relaties die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diensten. Hoppe staat garant voor de kwaliteit van deze diensten, tegen concurerende prijzen. U krijgt de gehele dag op een overzichtelijk draaiboek met alle tijden, aantallen en prijzen.
 

 • Fotografie
  Over deze dag zal nog lang worden nagepraat en teruggekeken! De fotograaf legt deze dag voor u vast met een fotoreportage. Digitale foto's kunnen al op de feestavond via de beamer worden getoond. Uw gasten die niet bij de huwelijksvoltrekking waren, beleven het nog dezelfde dag! Voor meer informatie kijk je op www.mooibruidspaar.nl
   
 • Videograaf
  Naast een fotoreportage kan er ook een videoclip van jullie huwelijksdag worden gemaakt. In deze gemonteerde videoclip van +/- 4 minuten komt de hele dag voorbij en kan via onze beamer aan de gasten worden getoond.
  voor meer informatie kijk je op www.myweddingvideo.nl of neem contact op met Wendy Littel tel: 0180-780401
   
 • Vervoer
  In stijl gereden worden in bijzondere auto's met of zonder chauffeur in een echte Rolls-Royce, sportwagen, limousine of oldtimer.
   
 • Entertainment
  Een harpiste tijdens de ontvangst, een steelband of draaiorgel voor de deur, een strijkje of Spaanse gitarist tijdens het diner en een spetterende D.J. of band tijdens de feestavond? U wilt het bijzonder en gek of juist traditioneel. Wij kunnen het voor u invullen!
   
 • Overnachting
  Als afsluiting van een perfecte dag de huwelijksnacht in het Delta Hotel in Vlaardingen. Vraag naar de gereduceerde prijzen.
   
 • Aankleding
  Hoppe ademt zowel binnen als buiten een fantastische sfeer, maar als het net even anders moet of de uitstraling in een speciaal thema, kunnen wij door middel van bloemwerk, ballonboeketten of speciale versieringen Hoppe laten aankleden op de door u gewenste manier.


Een aantal opties van A tot Z:
Ballonversiering of loslaten, bloemen/bruidsboeket, bruidskleding, bruidssuiker/give aways, bruidstaarten, confettiekanon, drukwerk (uitnodigingen/bedankbrieven), hairdress, receptieboek, trouwringen, vuurwerk binnen of buiten, witte duiven.

Bruiloft vlaardingen - Bruiloft schiedam - Bruiloft rotterdam - Bruiloft spijkenisse - Bruiloft barendrecht - Bruiloft ridderkerk - Bruiloft capelle aan den ijssel - Bruiloft dordrecht - Bruiloft maassluis