Op zoek naar een bijzondere locatie voor bruiloft, familiefeest of zakelijke bijeenkomst? Hoppe in Schiedam biedt u als decor een stijlvol historische pand - een voormalige jeneverstokerij - aan de rand van het stadscentrum, met volop gratis parkeergelegenheid. Wij beschikken over de ambiance en de ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Hoppe is én feestlocatie én zakelijke locatie én locatie voor lunch en diner.

Voor eenvoudige tot zeer uitgebreide evenementen heten wij u van harte welkom bij Hoppe-Schiedam. We bieden drie airconditioned zalen met in totaal 450 vierkante meter ruimte, die geschakeld of apart gebruikt kunnen worden voor gezelschappen van 15 tot 275 personen.

Chique en stijlvol. Trendy en traditioneel. Exclusief en toegankelijk. Modern en apart. Hoppe in Schiedam is verrassend in zijn veelzijdigheid.
U kunt bij ons net zo goed terecht voor een bruiloft, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje als voor een kraamfeest of groepsdiner. Een afscheidsreceptie, werkontbijt of walking diner? We hebben er volop ervaring mee. Dat geldt ook voor een high tea, vergadering, receptie, bedrijfspresentatie, kookcursus, kraamfeest, themafeest of verjaardagsfeest. We beschikken over de medewerkers én de moderne voorzieningen om iedere gelegenheid in stijl te verzorgen. Steevast bent u verzekerd van de bijzondere ambiance van ons historische pand. Iedereen wordt getroffen door de sfeer die het ademt.
Ervaar het zelf en maak een afspraak om de sfeer in ons pand te komen proeven!

Voor u en/of gasten die willen roken hebben wij een aparte zaal beschikbaar.