Een zakelijke aangelegenheid is bij Hoppe nooit louter een zakelijke aangelegenheid. Natuurlijk, uw vergadering, bedrijfspresentatie, productpresentatie en wat al meer vormt de basis. Maar de kans op een originele invalshoek neemt toe dankzij het decor dat wij te bieden hebben. Wij tekenen voor én de inhoud én de omlijsting. U combineert bij ons werk met ontspanning. Laat u dus inspireren door het pittoreske centrum van Schiedam, door ons historische pand of door onze activiteiten. Maakt u zich met uw relaties even los van het zakelijke om er kort daarna achter te komen dat u weer met een frisse blik naar de bekende materie kijkt.

Wij leveren maatwerk voor een chique of een casual uitstraling. De bedrijfsfeest en vergaderruimtes worden zodanig ingedeeld of op elkaar afgestemd, dat de ideale context ontstaat voor uw presentatie, seminar, werkontbijt, vergadering, bedrijfsfeest en ga maar door.

Behoefte aan een moment van ontspanning? Maak een vaartocht met de fluisterboot door historisch Schiedam. Of bezoek de imposante jeneverdistilleerderijen. Ook geheid een succes: een kook-clinic of een jenever-, wijn-, whisky-, of sigarenproeverij.

Parkeren kan gratis voor de deur!
Een beurs, vergadering, werkontbijt of presentatie. Maar ook: een receptie, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel. U kunt er bijvoorbeeld een lunch, diner of buffet aan koppelen.

Alleen een zaal huren? ook dat kan bij Hoppe Schiedam

Kom bij ons langs en laat u meevoeren door de ambiance van ons prachtige pand. Wij kunnen u dan alles vertellen over de mogelijkheden. Ervaar het zelf en maak een afspraak!

Hoppe Schiedam de ideale vergaderruimte in en rond Schiedam, Rotterdam en Vlaardingen

Vergaderarrangement vlaardingen - Vergaderarrangement schiedam - Vergaderarrangement rotterdam - Vergaderarrangement spijkenisse - Vergaderarrangement barendrecht - Vergaderarrangement ridderkerk - Vergaderarrangement capelle aan den ijssel - Vergaderarrangement dordrecht - Vergaderarrangement maasslsuis
 
Personeelsfeest vlaardingen - Personeelsfeest schiedam - Personeelsfeest rotterdam - Personeelsfeest spijkenisse - Personeelsfeest barendrecht - Personeelsfeest ridderkerk - Personeelsfeest capelle aan den ijssel - Personeelsfeest dordrecht - Personeelsfeest maassluis