DINERSUGGESTIES 
Genoemde suggesties dienen als voorbeeld. Onze creatieve Chef kan aan (bijna) al uw culinaire wensen voldoen en uw menu geheel naar smaak samenstellen.
 
VOORGERECHTEN
Vis
Gefrituurde scampi's met komkommersalade
Taartje van gerookte zalm met kappers en waterkerssaus
Salade Niçoise met dun gesneden verse tonijn
 
Vlees & Gevogelte
Caesar salade met gegrilde kip, spek, ei en parmezaan 
Frisse salade met biefstuk reepjes, croutons, bergtomaatjes en een balsamico dressing 
Rundercarpaccio met pijnboompitjes rucola en parmezaan
 
Antipasti (Pizze Pronto!)
Bruschetta Mediterranea, tomaat, knoflook, basilicum en olijfolie
Insalata Di Caprino Salade met geitenkaas, honing, paprika en pijnboompitten
Insalate caprese, buffelmozzarella met bergtomaatjes en basilicum
 
 
TUSSENGERECHTEN
Zaanse mosterdsoep
Spoom, 'Sgroppino'  prosecco, wodka en limoensorbetijs (meerprijs)
 
 
HOOFDGERECHTEN
Vis
Op de huid gebakken zalmfilet met bearnaisesaus
Gebakken doradefilet met tuinkruidensaus
Gebakken Zeewolf met cherrytomaat, oregano, knoflook en peterselie  
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een citroen-hollandaisesaus (meerprijs)
 
Vlees & Gevogelte
Varkenshaasje met een romige peper-preisaus
Gegrilde rib-eye met een groene pestosaus
Entrecote met een Provençaalse kruidensaus
Tournedos met Bospaddestoelen (meerprijs.)
 
Vegetarisch
Tagliatelle Al Tartufo, huisgemaakte tagliatelle met champignons, truffel en parmazaan
Risotto met bospaddestoelen 
 
 
Dessert
Crème brulée, met een bolletje seizoensijs
Panna Cotta, vanilleroompuding met een keuze uit caramel of bosvruchten coulis
Torta caprese, luchtige chocoladetaart met amandel en mascarpone
Tiramisu, huisgemaakt traditioneel Italiaans dessert
Omelet Sibérienne IJstaart (minimaal 20 pers.)
 
 
(*) keuze uit een voor-, tussen-, hoofdgerecht + dessert
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en seizoensgroente
of naar wens met frites.
 
Minimum afname voor de menu’s is 20 personen
 
Uiterlijk 7 dagen voor aanvang ontvangen wij het definitieve menu
Maximaal 2 verschillende keuze, vis-, vlees- menu op aanvraag een extra vegetrische keuze. 
Prijzen vanaf juni 2016