Personeelsfeest in Rotterdam

Op zoek naar een leuk personeelsfeest voor uw bedrijf, vereniging of instelling uit Rotterdam? Dan organiseren we graag voor u een prachtig feest in onze accommodatie van Hoppe Schiedam. Bij ons vindt u de ideale combinatie van een gezellige sfeer, een keur aan leuke activiteiten en smullen van heerlijk eten, kortom het perfect recept voor een geslaagd personeelsfeest in Rotterdam.

Garantie tot succes

Voor het slagen van uw personeelsfeest, zijn een goede sfeer en een aangename omgeving een eerste vereiste. U wilt immers dat uw medewerkers zich thuis voelen en kunnen ontspannen en liefst nog lang napraten over hun plezierige ervaringen op het personeelsfeest. Hoppe is gasten uit Rotterdam graag van dienst!

Ruime ervaring

Omdat wij al ruime ervaring hebben met het organiseren van een personeelsfeest voor zowel grote-, als kleine bedrijven, weten we wat erbij komt kijken en kunnen we voor u een personeelsfeest op maat maken en dit combineren met lekker borrelen en heerlijk eten.

Meer informatie

Wat ook de reden is van uw personeelsfeest voor uw bedrijf uit Rotterdam: bijvoorbeeld voor het vieren van een jubileum of een beloning voor de goede prestaties van uw medewerkers. Wat de aanleiding ook is, Hoppe Schiedam zorgt voor een memorabel personeelsfeest dat uw medewerkers nog lang zullen heugen.

Wilt u meer informatie voor een origineel personeelsfeest in de buurt van Rotterdam? Neem dan contact met ons op! Of bel voor meer informatie met 010 273 33 33.