Personeelsfeest in Dordrecht

Op zoek naar een leuk personeelsfeest voor uw bedrijf, vereniging of instelling uit Dordrecht? Dan organiseren we graag voor u een prachtig feest in onze accommodatie van Hoppe Schiedam. Bij ons vindt u de ideale combinatie van een gezellige sfeer, een keur aan leuke activiteiten en smullen van heerlijk eten, kortom het perfect recept voor een geslaagd personeelsfeest in Dordrecht.

Garantie tot succes

Voor het slagen van uw personeelsfeest, zijn een goede sfeer en een aangename omgeving een eerste vereiste. U wilt immers dat uw medewerkers zich thuis voelen en kunnen ontspannen en liefst nog lang napraten over hun plezierige ervaringen op het personeelsfeest. Hoppe is gasten uit Dordrecht graag van dienst!

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring op het gebied van het organiseren van een klein tot (middel)groot bedrijfsfeest, weten wij precies hoe wij de onze gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. samen met u maken wij een passend voorstel voor uw bedrijfsfeest. Samen met uw collega's swingen op moderne muziek verzorgd door een DJ? Samen met uw collega's een gokje wagen aan de casinotafel? Samen met uw collega's een herinnering vastleggen in een fotohokje? Alles is mogelijk en bespreekbaar!

Meer informatie

Wat ook de reden is van uw personeelsfeest voor uw bedrijf uit Dordrecht: bijvoorbeeld voor het vieren van een jubileum of een beloning voor de goede prestaties van uw medewerkers. Wat de aanleiding ook is, Hoppe Schiedam zorgt voor een memorabel personeelsfeest dat uw medewerkers nog lang zullen heugen.

Wilt u meer informatie voor een origineel personeelsfeest in de buurt van Dordrecht? Neem dan contact met ons op! Of bel voor meer informatie met 010 273 33 33.