Feestzaal in Dordrecht

feestzaalBent u op zoek naar een feestzaal in de buurt van Dordrecht? En moet het daarnaast nog eens een schitterende en moderne locatie zijn met gratis parkeergelegenheid voor de deur? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; Hoppe Schiedam voldoet aan deze voorwaarden.

Hoppe Schiedam is gelegen aan de rand van het centrum van Schiedam. Gevestigd in een prachtig pand met een geweldige ambiance. U heeft de mogelijkheid om deze mooie feestzaal te huren.

Mogelijkheden van feestzalen huren

De feestzaal die u kunt huren is bij uitstek geschikt voor een knallend feest of een stijlvolle receptie. Maar ook als u op zoek bent om een feestzaal te huren waarbij service en entertainment belangrijk is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt onze feestzaal in de buurt van uw woonplaats Dordrecht afhuren, inclusief mooie decoraties, om het feest compleet te maken. De uitstraling in onze feestzaal kan geheel naar wens worden ingevuld. Zo kunt u kiezen voor een dansvloer, of decoraties en versieringen in de ruimte. Onze feestzaal word onder andere gebruikt voor bruiloften, recepties, vergaderingen of themafeesten.

Feestzaal in Dordrecht voor bedrijven en particulieren

Bij ons feestzalen huren wordt door zowel bedrijven als particulieren gedaan. Veel bedrijven en particulieren in en rond Dordrecht zijn u dan ook al voor gegaan. Ervaar zelf de mogelijkheden van onze feestzaal bij Hoppe Schiedam en maak een afspraak! Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons. U kunt ook bellen voor inlichtingen met 010 273 33 33