• Voor 20 tot 275 personen
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Unieke locatie

Zoekt u een leuke feestlocatie in regio Vlaardingen? Kies dan voor Hoppe in Schiedam. Wij bieden u verschillende ruimtes aan die geschikt zijn voor verschillende soorten feestjes, van een bruiloft tot een personeelsfeest. Bij ons is alles mogelijk. U hoeft zelf niets te regelen, want dat doen wij graag voor u.

Een spetterend feest op onze feestlocatie in regio Vlaardingen

Het pand waar Hoppe is gevestigd was ooit een jeneverstokerij. In 1997 is het pand volledig gerestaureerd en in ere hersteld tot een zeer bijzondere feestlocatie in regio Vlaardingen. In 1999 openden wij onze deuren en sindsdien behoort het tot een van de mooiste feestlocaties in Schiedam. U kunt hier terecht voor feestelijke gelegenheden, zoals een bruiloft of verjaardag, maar ook voor een vergadering of congres. Onze ruimtes zijn uiterst geschikt voor verschillende doeleinden. In de Hoppe Parterre worden onvergetelijke feesten gegeven. In het naastgelegen restaurant Pizze Pronto kunt u lekker eten, maar de ruimte kan ook worden geschakeld aan de Hoppe Parterre. Zo ontstaat een ruimte voor maar liefst 275 gasten. De Hoppe Bovenverdieping is daarentegen meer geschikt voor kleinere bijeenkomsten, zoals een receptie, diner of buffet. Het diner of buffet kan ook geheel door ons worden verzorgd.

Online of telefonisch een offerte aanvragen

Wilt u weten hoe duur het voor u is om gebruik te maken van onze feestlocatie in regio Vlaardingen? Laat ons dan een offerte voor u opstellen. Hiervoor kunt u het informatie aanvraagformulier invullen of bellen naar 010 273 33 33.