Feestzalen huren voor uiteenlopende doeleinden

Bent u opzoek naar een locatie waar u feestzalen kunt huren in en Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Maassluis, Bergschenhoek, Barendrecht, Spijkenisse, Dordrecht en Berkel en Rodenrijs? Het moet daarnaast nog eens een schitterende locatie zijn met gratis parkeren voor de deur? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; Hoppe Schiedam.

Hoppe Schiedam is gelegen aan de rand van het centrum van Schiedam. Gevestigd in een prachtig pand met een geweldige ambiance vindt u de mogelijkheid om feestzalen te huren.

Mogelijkheden van feestzalen huren
De feestzalen die u kunt huren zijn bij uitstek geschikt voor een knallend feest of een stijlvolle receptie. Maar ook als u op zoek bent om een feestzaal te huren waarbij discretie en terughoudendheid vereist zijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Feestzalen huren waarbij de uitstraling naar wens wordt ingevuld
De uitstraling in onze feestzalen kan geheel naar wens worden ingevuld. Zo kunt u kiezen voor een LED-dansvloer tot linnen sluiers aan het plafond.  Onze feestzalen zijn in het verleden al gebruikt voor o.a. Glitter & Glamour feesten , jaren 80 en 90 feesten maar voor jungle feest met een tropisch uitstraling.

Feestzalen huren door bedrijven en particulieren
Bij ons feestzalen huren wordt door zowel bedrijven als particulieren gedaan. Veel bedrijven en particulieren in en rondt Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Maassluis, Bergschenhoek, Barendrecht, Spijkenisse, Dordrecht en Berkel en Rodenrijs zijn u dan ook al voor gegaan.

Ervaar zelf de mogelijkheden van een feestzaal huren bij Hoppe Schiedam en maak een afspraak!