Feestzaal huren? Veel mogelijkheden bij Hoppe Schiedam

Hoppe Schiedam is de locatie in de omgeving van Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Maassluis, Bergschenhoek, Barendrecht, Spijkenisse, Dordrecht en Berkel en Rodenrijs om een feestzaal te huren.

Hoppe Schiedam is een schitterende locatie nabij het centrum van Schiedam waar alles tot in de puntjes verzorgd is en wordt. Of u nu een feestzaal huurt voor een verjaardag, huwelijksfeest, kraamfeest, reünie of bedrijfsfeest. Hoppe Schiedam is van alle markten thuis.

Mogelijkheden van een feestzaal huren bij Hoppe Schiedam
Komt u eens vrijblijvend langs wanneer u van plan bent een feestzaal te huren. Laat u meevoeren  door de ambiance van onze prachtige pand en feestzalen.

Feestzaal huren met discretie en terughoudendheid
Zijn juist discretie en terughoudendheid vereist? Hoppe handelt conform uw wensen. Condoleances verzorgen wij bijvoorbeeld ook!

Feestzaal huren door bedrijven en particulieren
Een feestzaal huren wordt zowel door particulieren en bedrijven uit de Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Maassluis, Bergschenhoek, Barendrecht, Spijkenisse, Dordrecht en Berkel en Rodenrijs gedaan. Van Huwelijksvoltrekking tot vergaderen en van een diverse workshops tot spetterende bruidsfeest.

Bedrijven die u al voor zijn gegaan met een feestzaal huren:

  • Basisschool Startblok
  • Diageo
  • Baanbreker
  • Frankenland Schiedam
  • Gemeente Schiedam

Klik hier voor meer referenties van bedrijven die bij ons een feestzaal gehuurd hebben

Feestzaal huren nabij centrum Schiedam met gratis parkeren voor de deur!