Evenementenlocatie in Capelle aan den IJssel

evenementenlocatieOp zoek naar een mooie evenementenlocatie voor een vergadering, training of event? Hoppe Schiedam biedt aantrekkelijk geprijsde ruimtes in een omgeving van Capelle aan den IJssel. Hoppe is centraal gelegen in de binnenstad van Schiedam, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service.

Evenementenlocatie voor regio Rijnmond

Al bij het betreden van Hoppe Schiedam worden de gasten verrast door de unieke uitstraling van het pand. De historische details zijn met veel gevoel voor detail behouden.

Ook voor u uit Capelle aan den IJssel

In evenementenlocatie Hoppe Schiedam kunt u terecht voor het organiseren van een feest, vergadering of bijvoorbeeld een personeelsbijeenkomst. Het is ook mogelijk om met uw werknemers of relaties te vergaderen in onze vergaderruimtes. Gelegen in de buurt van Capelle aan den IJssel zijn is de ruimte uitermate geschikt vanaf vijftien personen.

Meer weten?

Het team van Hoppe Schiedam past met haar deskundigheid en ervaring, het evenement of activiteit graag aan op al uw persoonlijke wensen. Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere evenementenlocatie in de buurt van Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op! of bel met 010 273 33 33