• Voor 20 tot 275 personen
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Unieke locatie

Bij Hoppe Schiedam vindt u een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam. Wij bieden een indrukwekkend decor voor uw vergadering, namelijk een oude jeneverstokerij. Zo maakt u gegarandeerd een voortreffelijke indruk op uw zakenpartners. En wilt u na uw vergadering samen genieten van een heerlijke lunch? Of de vergadering combineren met een leuke activiteit? Hoppe Schiedam biedt mogelijkheden genoeg! Neem contact op en laat ons uw wensen weten.

De mogelijkheden zijn eindeloos op onze vergaderlocatie dichtbij Rotterdam

De locatie kan een vergadering maken of breken. Zo zorgt u er met een stijlvol en professioneel uitziende locatie voor dat uw zakenpartners een goede indruk van u hebben. Met de vergaderlocatie van Hoppe Schiedam, gelegen in de buurt van Rotterdam, weet u zeker dat u goed zit. Bij ons vergadert u namelijk altijd in stijl. En kiest u voor een van onze vergaderarrangementen, dan zal het u en uw (toekomstige) zakenpartners aan niets tekortkomen. Zo bevatten onze vergaderarrangementen:

  • Onbeperkt thee, koffie, gekoeld water en roomboterkoekjes;
  • Gebruik van de beamer, projectiescherm, draadloze microfoon, wifi en flip-over met stiften;
  • Een hapje en drankje na afloop van de vergadering.

Ook kunt u in de pauze van uw vergadering smullen van een voortreffelijke lunch, bereid door onze chef-kok. Daarnaast bieden we talloze opties om uw vergadering te combineren met ontspanning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vaartocht door historisch Schiedam, een bezoek aan een jeneverdistilleerderij, of een jenever-, wijn-, whisky-, of sigarenproeverij? Laat ons uw wensen weten en wij maken het mogelijk!

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Wij heten u welkom om eens langs te komen bij Hoppe Schiedam. Zo ervaart u zelf de bijzondere sfeer van onze vergaderlocatie nabij Rotterdam. Wij kunnen u dan meteen een rondleiding geven. Houdt u uw volgende vergadering ook op onze bijzondere vergaderlocatie? Neem dan contact met ons op via 010 273 33 33 en laat uw wensen weten.