• Voor 20 tot 275 personen
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Unieke locatie

Hoppe Schiedam is een prachtige trouwlocatie in de regio Rotterdam. U vindt ons in een historisch pand: een oude jeneverstokerij. Het pand ademt sfeer en stijl. Is dat niet de perfecte basis voor een onvergetelijk trouwfeest? Ons gebouw beschikt over drie schakelbare ruimtes en biedt hiermee ruimte voor maar liefst 275 personen. U kunt dus gerust al uw vrienden en familie uitnodigen voor uw trouwfeest op onze trouwlocatie in de buurt van Rotterdam.

Perfect verzorgde bruiloft op onze trouwlocatie dichtbij Rotterdam

De dag dat u gaat trouwen is een dag die u nooit meer zult vergeten. Door uw bruiloft te vieren op onze trouwlocatie in de buurt van Rotterdam weet u zeker dat het een prachtige herinnering zal worden. Van de aankleding en de bruidstaart tot aan de huwelijksvoltrekking en het entertainment: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Uiteraard altijd volledig op basis van uw wensen. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Ook dat is geen enkel probleem!

Kom langs en bekijk onze trouwlocatie

Het is begrijpelijk dat u onze trouwlocatie graag eerst wilt zien voordat u de locatie reserveert. Wij nodigen u daarom van harte uit op onze unieke locatie in Schiedam. Hier geven wij u een rondleiding door het gebouw waarbij we u de feestzalen laten zien en u alles vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden die wij bieden. Laat ook vooral uw wensen weten. Wij zetten ons in om ze in vervulling te brengen. Maak voordat u langskomt wel even een afspraak door te bellen naar 010 273 33 33. Wilt u eerst nog wat vragen? Ook dan kunt u natuurlijk gewoon even bellen.