• Voor 20 tot 275 personen
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Unieke locatie

Een feestzaal van Hoppe Schiedam, te vinden in de buurt van Rotterdam, geeft meteen een unieke sfeer aan uw feest. Dat komt door onze unieke locatie. Wij zijn namelijk gevestigd in een oude jeneverstokerij aan de rand van het centrum van Schiedam. Het pand ademt nostalgie en ambiance. Datzelfde geldt voor onze feestzaal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze arrangementen en entertainment! Kortom: Hoppe Schiedam is waar u moet zijn voor de meest sfeervolle feestzaal in de regio Rotterdam.

Welke feestzaal kiest u voor uw feest dichtbij Rotterdam?

Voor elk feest vindt u de juiste zaal bij Hoppe Schiedam. Binnen onze indrukwekkende locatie hebben we namelijk maar liefst drie feestzalen. U kunt kiezen uit:

  • Hoppe Parterre: een sfeervolle industriële ruimte met een mooie grote bar. Deze zaal is geschikt voor een receptie of feest met maximaal 140 gasten.
  • Hoppe Bovenverdieping: een mooie huiselijke ruimte die prima geschikt is voor een diner, zakelijke bijeenkomst of huwelijksvoltrekking. In de dineropstelling kunnen er 80 gasten in de zaal en voor een bijeenkomst is de zaal geschikt voor maximaal 100 gasten.
  • Restaurant Pizze Pronto! Dit is een traditionele Italiaanse pizzeria met een mooie open keuken en steenoven. De zaal heeft 80 zitplaatsen en een terras.

Bent u van plan om een groot feest te organiseren? Het is ook mogelijk om de verschillende zalen aan elkaar te koppelen. Hoe u uw feest ook voor u ziet, het is mogelijk bij Hoppe Schiedam. Laat ons uw wensen weten voor uw feestzaal in regio Rotterdam en wij zetten ons in om ze in vervulling te brengen. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 273 33 33 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.