• Voor 20 tot 275 personen
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Unieke locatie

De leukste locatie voor een bedrijfsfeest in Schiedam, dat is Hoppe Schiedam. Wij zijn gevestigd in een oude jeneverstokerij, te vinden aan de rand van het centrum van de stad. Dit historische pand geeft onze locatie karakter en stijl. Er hangt een typische sfeer. Is dat niet de perfecte basis voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in Schiedam? Wij vinden van wel!

Volledige ontzorging bij uw bedrijfsfeest in Schiedam

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt heel wat kijken. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij kunnen zelfs de volledige organisatie van uw bedrijfsfeest op ons nemen. Hiervoor hoeven we alleen maar te weten hoeveel gasten er komen en wat uw wensen zijn. Van arrangementen met hapjes en drankjes gedurende de hele avond tot aan de aankleding van de zaal en zelfs het entertainment tijdens uw bedrijfsfeest: wij regelen het voor u!

Houdt u uw bedrijfsfeest bij Hoppe Schiedam?

Heeft u al een idee van hoe uw bedrijfsfeest in Schiedam eruit moet komen te zien? Laat het ons weten! Wij zetten onze ervaring en expertise in om uw bedrijfsfeest volledig volgens uw wensen te organiseren. Neem contact met ons op via 010 273 33 33 en vertel ons wat uw wensen zijn. Het is begrijpelijk dat u, voordat u uw boeking plaatst, de feestzaal eerst in het echt wilt bekijken. Dat kan! Neem contact op, maak een afspraak en kom bij ons langs. Dan kunnen we meteen de details voor uw bedrijfsfeest bespreken.